In mijn vorige blog staat waarom ik doe wat ik doe en had ik beloofd om in mijn volgende blog je mee te nemen in wat mijn werkwijze is en wat ik doe voor mijn klanten.

Ik doe niet alles voor iedereen, want dan doe je niets. Dat heb ik wel geleerd. 

In mijn blog ‘Je moet kiezen om gekozen te worden‘ kan je lezen de keuze heb gemaakt om mij volledig te focussen op e-mailmarketing met Activecampaign.

Maar we beginnen bij het begin. Voordat we gaan samenwerken, plannen we een online of offline kennismakingsgesprek in. Samen onderzoeken we waar je tegenaan loopt, waar je behoefte ligt en of ik de persoon ben die jou verder gaat brengen. Als dat het geval is, kan ik je helpen door:

  1. 1-1 begeleiding te geven waarin ik je de kneepjes van e-mailmarketing leer zodat je zelf aan de slag kunt;
  2. technisch alles uit handen te nemen op het gebied van e-mailmarketing en alles wat daarbij komt kijken;
  3. een online training waarin je op jouw moment, in jouw tempo leert hoe je e-mailmarketing inzet voor je business.

1-1 begeleiding

Ik maak jou wegwijs in de wondere wereld van ActiveCampaign, zodat je zelf aan de slag kunt. De ondernemers die ik help staan vaak aan de start van e-mailmarketing of maken de overstap vanuit een ander mailsysteem. Ik vraag ze dan om mijn gratis videoserie te bekijken voordat we beginnen. Dan hebben ze alvast wat achtergrondinformatie en kunnen we snel meters maken tijdens onze sessie.

Naast de technische kennis die ik overbreng, is het ook mogelijk om met mij te brainstormen over de inhoud van een waardevolle
(gratis) weggever. 

Geef mijn portie maar aan Clasina

Is techniek niet echt jouw ding? Je kunt al het technische gedoe volledig uit handen geven. Ik hou van technisch gedoe 😉
We brainstormen samen over hoe ik Activecampaign voor je inricht, hoe we lanceringen aanvliegen en bouwen we een funnel. Als dit helder is, ga ik ermee aan de slag. Dit levert je tijd op, je bent af van de frustraties en je weet dat jouw ideeën echt van de grond komen, omdat uitstelgedrag niet meer aan de orde is. Jij levert de content aan, ik zorg voor de rest. 

En wil je het creëren van content ook uitbesteden dan kan dat. Ik werk samen met andere experts waarmee ik jou graag in contact breng.

Online training

Een primeur! Binnenkort lanceer ik mijn online training! In verschillende modules leer ik je hoe ActiveCampaign werkt, zodat je zelf aan de slag kan. Dit kun je in je eigen tempo, op een moment dat het jou uitkomt, oppakken. En hoe heerlijk is het om een plek te hebben waar je altijd op terug  kunt vallen als je denkt: hoe zat dat ook alweer? 

Heb je naast de online training graag persoonlijke begeleiding? Dan kan dat natuurlijk. Alles wat nodig is om het maximale uit
e-mailmarketing te halen voor je business. 

Je staat er niet alleen voor!

Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek plannen neem dan contact met mij op. Ik ga graag het gesprek met je aan. 

 

 

Meer lezen?

Pin It on Pinterest

Share This