Klanten over mij

Clasina was de eerste assistente die ik aannam om me te ondersteunen in de groei van mijn bedrijf. Al vanaf dag één wist ik: dit had ik veel eerder moeten doen, Clasina is goud waard.

De structuur die ze bracht, de technische kennis om zaken beter, eenvoudiger en efficiënter te doen naast het feit dat ze vooruit denkt en zaken aanhaalt waar ik zelf niet eens aan denk…

Daar kun je alleen maar van dromen als ondernemer.

Deze facetten alleen al hebben mijn bedrijf naar een hoger plan getild. Dan heb ik het nog niet eens gehad over haar zelfstandigheid waarmee ze alles oppakt, de accuratie waarmee ze werkt en dat op een snelheid die ik zelf niet eens kan evenaren. Had ik al genoemd dat ze zaken al opgelost heeft die ik haar pas een week later als to-do geef?

Deze review is eigenlijk meer een woord van eeuwige dank en een statement dat mijn gigantische bedrijfsgroei onlosmakelijk is verbonden met het hebben van Clasina aan mijn zijde.

Clasina is oprecht, werkt hard en efficiënt, is een kei met systemen en integraties én heeft de sociale skills om naast de techniek ook klanten van een waardig antwoord te voorzien.

Maar bovenal: ik vertrouw haar blind en gun iedereen een Clasina aan zijn / haar zijde. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

Lieke de Bever – Topfit Suikervrij

Clasina neemt voor mij de gehele automatisering van mijn mailfunnels uit handen; heerlijk!

Ze denkt ook goed met je mee en ik kan haar ook altijd om advies vragen wat betreft sales technisch gezien, wat is wel of niet handig.

Daarnaast heeft ze ook veel ervaring in webinargeek en is het voor mij heel fijn dat zij alles kon nalopen voor mijn live webinars.

Een topper!

Lucie Beck – Businesscoach voor creatieve ondernemers

Ik dacht er al langer over om over te stappen van Mailchimp naar Mailblue/Active Campaign, vanwege de fantastische e-mailmarketing mogelijkheden van dit programma, maar ik zag op tegen het uitzoeken hoe dit allemaal werkt.

Clasina weet alles van Mailblue, heeft veel ervaring met e-mailmarketing en neemt dus niet alleen werk uit handen, maar denkt ook heel goed mee. Zo fijn!

Een aanrader voor ondernemers die (meer) online willen werken, maar niet álles zelf willen uitvogelen in Mailblue.

Paulien Kluver – Fotograaf 

Clasina heeft het talent en de kwaliteiten om je op een “menselijke” manier te helpen op alle technische vragen rondom websites, emailmarketing en andere sociall media platforms.

Eugenie Obers – Trainer, Coach en Life skills Mentor

Clasina is een duizendpoot op het gebied van digitale ondersteuning als je online een bedrijf hebt of bouwt.

Ze staat altijd voor me klaar, reageert snel en denkt met me mee. Als ik niet weet waar ik moet beginnen, geeft ze overzicht en handvaten en zie ik door de bomen het bos weer.

Ik kan Clasina van harte aanbevelen als je jouw bedrijfsactiviteiten online hebt of online wil opstarten. Ze is een topper.

Isabel Voet – Vitaliteitscoach

Clasina weet echt alles over e-mailmarketing en met name Mailblue. Ze denkt supergoed met je mee en daagt je ook uit om verder te denken dan enkel ‘een mailfunnel maken’. Zo werd mijn mailfunnel veel sterker dan ik zelf in eerste instantie had bedacht.

Zonder de hulp van Clasina had mijn mailfunnel niet zo sterk gestaan en had ik ook niet zoveel bijgeleerd over de talloze mogelijkheden binnen MailBlue.

Anne van Leent – Social media strateeg
ROOM the agency

Dankzij de 1 op 1 sessies met Clasina is het gelukt om van MailChimp over te stappen naar Mailblue en een eerste goed werkende automatisering te maken. Deze hulp heeft ons heel veel tijd en energie bespaart!

Clasina is een fijn persoon om mee samenwerken zij legt alles rustig en duidelijk uit. Daarnaast is het erg eenvoudig om online een afspraak te maken.

Een aanrader dus!

Renske van der Sluijs
Ergopraktijk Veerkrachtig

Ik werk al bijna 2 jaar met Clasina en ze heeft mij supergoed ondersteund in mijn snelle groei.

Ze is ontzettend geduldig, straalt een soort rust uit en blijft zichzelf ontwikkelen waardoor ze altijd van toegevoegde waarde blijft voor mij en voor andere ondernemers.

Ze weet alles van ActiveCampaign en ik vind het heel fijn dat ik iemand heb om technische dingen, die mij afleiden van mijn core business, bij haar te kunnen droppen. Van online leeromgeving tot Facebook community tot wordpress, je kan bij alle technische stuff bij haar terecht.

En van haar mooie kinderen word ik ook blij  dus ik volg haar ook op Instagram

Esther Megens – Business Mentor
Brand Booster

Heel erg blij met de samenwerking met Clasina.

Ik wilde van Mailchimp overstappen naar Active Campaign maar had niet de tijd (en zin) om alles goed in te stellen en over te zetten. Daarnaast was ik op zoek naar iemand die daarna voor mij de automatiseringen kan instellen zodat ik mij op andere dingen kon focussen.

Vanaf het begin verliep alles met Clasina soepel, ze denkt fijn mee naar mogelijkheden en als ik zelf iets wil doen en ik kom er niet uit heb ik binnen no time antwoord. Clasina werkt snel en ik krijg altijd een duidelijke terugkoppeling terug. Blij mee!

Linda Dikken – webshop eigenaar & grafisch vormgever
Hebbers

Ik heb Clasina van Time4More om ondersteuning gevraagd bij het opzetten van ActiveCampaign. Clasina nam goed de tijd voor een kennismakingsgesprek en kon heel helder en praktisch uitleggen hoe het systeem werkt. Omdat het mij als ondernemer toch aan tijd ontbrak om zelf met ActiveCampaign aan het werk te gaan heb ik Clasina gevraagd om mij hierin te ondersteunen.

Het is ontzettend fijn samenwerken
met Clasina. Ze is vriendelijk, enthousiast en helder in haar communicatie en het is duidelijk dat zij weet waar ze het over heeft. Ze geeft mij als ondernemer ook tips op het gebied van marketing en
social media en ik zie dat wat ze adviseert ook in de uitvoering effect heeft.

Ze is accuraat, snel en transparant in haar werkzaamheden.

Ik kan de diensten van Clasina van Time4More zeer zeker aanbevelen!

Jolanda Riedijk – Pedagoog / Coach
Sensitief Coachen

Clasina was mijn redder in nood!
Voor een lange tijd heb ik mijn emailmarketing zelf gedaan in Mailchimp en ik zag op het gegeven moment door de bomen het bos niet meer!

Clasina zorgde met AC voor rust, zowel in mijn hoofd als in mijn funnel. Ze denkt met je mee en is geduldig. Clasina is een expert in haar vakgebied en zeer prettig om mee samen te werken.

Als je op zoek bent naar een VA die rust creeert in jouw business, dan is Clasina echt een aanrader.

Silvana Lekatompessij – Social Selling & Zichtbaarheid Expert
Silvana Leka

Clasina is een prettig persoon om mee te werken. Echt een aanvulling op mijn werk. Weet waar ze het over heeft en zegt ook wat haar niet ligt.
Kwaliteit is prima en goede communicatie.

Een goede keuze als je een VA wilt!

Charlotte Bal
CharlyWerkt

Clasina van Time4More, geeft kundig en professioneel advies. Ik heb haar ervaren als goed luisterend en betrokken.
Ze wil haar advies echt laten aansluiten bij je behoefte.

Annette van der Poel
Heppie kids

Hoewel ik mijn weg wel een beetje weet te vinden in Active Campaign 
blijft het voor mij elke keer toch weer zoeken en op nieuw bedenken hoe 
het ook al weer zat.
Dat kost onnodig veel tijd en energie.
Die energie steek ik liever in dingen waar ik energie van krijg.

Clasina denkt heel goed met mij mee, geeft enorm veel waardevolle tips, 
zelfs voor mijn website!
Zij neemt altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden.
Ik vind het dus ook erg prettig om met haar samen te werken!

Dus snap jij niks van Active Campaign of snap je het wel maar word je er 
net als ik altijd een beetje moe van?
Besteedt het dan met een gerust hart uit aan Clasina van Time4More! 
Succes verzekerd.

Mirjam Gout
Bewust zijn van Dieren

Beste beslissing ooit om Clasina haar hulp in te roepen.

Ze luistert goed, vult aan waar nodig; geeft adviezen en helpt en denkt echt mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Ook zoekt ze dingen voor je uit; zodat je nooit met vragen blijft zitten. Echt een aanrader en het scheelt je zoveel werk. Dank!

Carla van der Leeden – Mindset coach
Flow your energy

Ik ben erg tevreden over het werk dat Clasina geleverd heeft tijdens haar stage van haar opleiding tot Virtual Assistent in 2017. Clasina heeft mijn e-mail marketing systeem ActiveCampaign geheel ingericht. Hiernaast verzorgde ze de uitvoering van social media en hield mijn website goed bij. Ze is prettig om mee samen te werken en ontzorgt je echt. 

Yvonne Soons – Scheidingscoach
Jezelf voor Elkaar

 

WIL JIJ JOUW REVIEW ACHTER LATEN?

Uiteraard is jouw review ook meer dan welkom. Ik ben benieuwd hoe jij onze samenwerking ervaart / ervaring hebt, wat jou doen heeft besluiten om met mij te gaan werken en wat jou dit heeft opgeleverd. Super als je dit met mij wilt delen.