Hi, ik ben Clasina

“Ik ontzorg vrouwelijke ondernemers door hen tijd en rust te geven binnen hun bedrijf, waardoor zij zichzelf kunnen ontwikkelen en hun business en zijzelf met plezier groeien.”

Ik doe dit door je bedrijf aan de achterkant te automatiseren én denk op strategische niveau twee stappen vooruit. Hierdoor kun jij je richten op de dingen waar jij energie van krijgt, waardoor jouw business succesvol wordt en blijft.”

“Ik was op zoek naar vrijheid,

maar was meer aan het werk dan ooit.”

In 2017 ben ik gestart als ondernemer als Allround Virtual Assistant. Wat ik voor ogen had? Leuke klanten, mijn agenda zelf kunnen bepalen en meer verdienen dan dat ik deed in loondienst. Maar al snel liep ik tegen de lamp…

Je kunt wel 3 ballen tegelijk opgooien,

maar ze komen ook een keer naar beneden.

Ik ontzorgde mijn klanten door hun marketing, administratie en sales op orde te houden én al deze taken ook voor mijn eigen business uit te voeren. Waardevol werk voor mijn klanten, maar ik werkte meer uur dan ooit te voren.

De verschillende werkzaamheden waren namelijk voor iedere ondernemer anders. Het waren dezelfde taken, maar net weer even anders. Hierdoor moest ik opnieuw voor iedere klant het wiel uitvinden. Tot frustratie toe.

Ik besteedde veel tijd aan werk wat onnodig veel tijd innam van mijn privé tijd, iets waar ik niet gelukkig van werd. En dit was ook niet het voorbeeld wat ik mijn kinderen wilde meegeven. 

Er moest verandering komen.
Kon dit niet simpeler?
Minder tijdrovend?

 “Mijn bedrijf vreet geen onnodige energie meer,
en heeft me meer tijd en omzet opgeleverd.”

CLASINA LA VERGE

Ik besloot het roer om te gooien…

Automatiseren werd mijn prioriteit voor klanten. Versimpelen. Dingen makkelijker én sneller maken binnen hun bedrijf. Zo dat zij tijd hadden voor andere dingen, en vooral: ik ook. 

Alle taken zoals handmatig mailen, afspraken inplannen en facturen sturen ging ik automatiseren.

Ik zag mijn klanten en mijn eigen bedrijf groeien door minder te werken.

Ik ging namelijk:

A

Slimmer en efficiënter werken

A

Verspilde geen energie meer aan handmatige en
niet-leuke taken

A

Nieuwe taken oppakken binnen mijn bedrijf en in mijn leven, doordat er ruimte was ontstaan in mijn agenda (hallo groei!)

A

Meer klanten aannemen (hallo omzet!) 

Klinkt als muziek in de oren toch?
Vanuit dit inzicht en mijn eigen ervaring gun ik dit mijn klanten ook.

Jij ook?

“Ik hield zeeën van tijd over!”

De tijd die ik inmiddels overhoud, weet ik goed privé te besteden. Zo sta ik op zaterdag graag langs het veld om mijn kinderen aan te moedigen. En ook ga ik uitdagingen niet uit de weg, hoe gekker hoe beter! Twee maanden rondreizen door Australië, skydiven, klimbossen bezoek, off road rally rijden en aan obstacle runs deelnemen kan ik afstrepen van mijn bucketlist. En zie je me een keer verkleed als kabouter Kwebbel? Niet schrikken, ik houd ervan om anderen te verrassen! 

 

DOELGERICHT. EIGENWIJS. PRAKTISCH. LEERGIERIG.

Dit zijn de woorden die klanten en vrienden gebruiken als ze mij omschrijven.
Als ik een doel stel dan haal ik hem.

Linksom of rechtsom, praktisch en efficiënt.

Ik houd van hard werken, maar niet werken om te werken.
Dan weet ik wel leukere bezigheden te bedenken.

Daarnaast ben ik eigenwijs.
Zowel in mijn business als privé weet ik goed wat ik wil en ga daar ook voor.


Ik denk altijd in oplossingen, luister graag en ben betrouwbaar en loyaal.

Als wij samenwerken ben ik to the point. Ik ben geen fan van toeters en bellen,
en help je goed en snel. Daar word ik gelukkig van.

Dat geef ik mijn kinderen wél graag mee.

Samenwerken? Leuk!  

Clasina was de eerste assistente die ik aannam om me te ondersteunen in de groei van mijn bedrijf.
Al vanaf dag één wist ik: dit had ik veel eerder moeten doen, Clasina is goud waard.

De structuur die ze bracht, de technische kennis om zaken beter, eenvoudiger en efficiënter te doen naast het feit dat ze vooruit denkt en zaken aanhaalt waar ik zelf niet eens aan denk…

Daar kun je alleen maar van dromen als ondernemer.

Deze facetten alleen al hebben mijn bedrijf naar een hoger plan getild. Dan heb ik het nog niet eens gehad over haar zelfstandigheid waarmee ze alles oppakt, de accuratie waarmee ze werkt en dat op een snelheid die ik zelf niet eens kan evenaren. Had ik al genoemd dat ze zaken al opgelost heeft die ik haar pas een week later als to-do geef?

Deze review is eigenlijk meer een woord van eeuwige dank en een statement dat mijn gigantische bedrijfsgroei onlosmakelijk is verbonden met het hebben van Clasina aan mijn zijde.

Clasina is oprecht, werkt hard en efficiënt, is een kei met systemen en integraties én heeft de sociale skills om naast de techniek ook klanten van een waardig antwoord te voorzien.

Maar bovenal: ik vertrouw haar blind en gun iedereen een Clasina aan zijn / haar zijde. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

Lieke de Bever – Topfit Suikervrij

 

NEEM DE TIJD & GENIET