Gratis cursus ActiveCampaign

Wil je aan de slag met ActiveCampaign, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Met deze GRATIS cursus wordt e-mailmarketing een eitje!

Over mij

Mijn naam is Clasina la Vergé (’84) en ik ben sinds januari 2017 trotse eigenaresse van Time4More. Als ondernemer weet ik als geen ander hoeveel er op je af komt en dat je aardig wat ballen in de lucht moet houden! Ik begrijp ook als geen ander dat je als een berg op kunt zien tegen iets nieuws en onbekends. Dat het soms uren en uren kost om jezelf een nieuwe vaardigheid te leren. Uren die je soms niet kunt missen en ontzettend kostbaar zijn. Laat mij je daarom helpen!

Tijdens mijn loopbaan in de zakelijk financiële dienstverlening ontdekte ik dat veel ondernemers één ding gemeen hebben: Tijdgebrek. Aan de ene kant kun je als ondernemer vaak wel wat ondersteuning gebruiken, terwijl het je aan de andere kant vaak ontbreek aan de middelen om iemand in dienst te kunnen nemen.

Als Virtueel Assistent kan ik jou, op afstand, ondersteunen.
Voor een klein aantal uren én op flexibele basis!

Alleen ga je sneller, samen kom  je verder! Dat geldt niet alleen voor jou, maar zeker ook voor mij als Virtueel Assistent. Daarom werk ik nauw samen met een andere Virtueel Assistent die met veel plezier het schrijven en/of controleren van teksten voor haar rekening neemt. Bezoek de website van Gera Stockschen Tekst & VA om meer te lezen over Gera.

Hoe je mij het beste in steekwoorden kunt omschrijven? Vrouw van Evert, moeder van twee fantastische kinderen en voetbalster. Mijn vrije tijd breng ik graag reizend en fotograferend door, samen met mijn gezin, familie en vrienden.

Stilzitten? Dat is niks voor mij!

Clasina van Time4More, geeft kundig en professioneel advies. Ik heb haar ervaren als goed luisterend en betrokken. Ze wil haar advies echt laten aansluiten bij je behoefte.

Annette van der Poel

Heppie kids

Pin It on Pinterest