Programma’s waar ik mee werk

Dit zijn programma’s waar ik dagelijks het leven van mijn klanten makkelijker mee maak, en jij mij 100 vragen en meer over kunt stellen:

Mailblue

Mailblue

Alles-in-één-Emailmarketing
Mijn meest favoriete tool waarmee je gemakkelijk gerichte e-mails kan versturen waarmee je jouw business laat groeien! Zelf proberen? Vraag dan hier een gratis proefaccount aan voor 14 dagen.

Moneybird

Heb jij een hekel aan je boekhouding?  Werk dan  met Moneybird, dit maak het makkelijker én leuker (echt).Je kan een gratis proefperiode aanvragen van 60 dagen, maar vraag je hieronder een gratis proefaccount aan dan is jouw proefperiode 120 dagen.
Calendly

Calendly

Wil je heen en weer mailen voor het maken van een afspraak voorkomen?  Koppel Calendly aan je agenda laat potentiele klanten zelf afspraken inplannen. Dit kan al met de gratis versie van Calendly. Wil je een koppeling maken met Mailblue Dan heb je de betaalde versie nodig
zapier

Zapier

Zapier maakt het mogelijk om diverse tools met elkaar te koppelen, waardoor je processen kunt automatiseren en wat een hoop tijd bespaart . Mocht een directe koppeling met Mailblue en een andere tool niet mogelijk zijn, biedt Zapier = de uitkomst!

WebinarGeek

Wil je webinars gaan geven? Vraag dan hier gratis een proefaccount aan van 14 dagen. WebinarGeek is een gebruiksvriendelijk tool en eenvoudig te integreren met Mailblue.

Plug&Pay

Plug&Pay is een simpel  programma om jouw diensten te verkopen via je website. Ook de ‘one click upsell’ is gemakkelijk toe te voegen. Daarnaast is Plug&Pay  te koppelen aan  Mailblue.

Huddle

Met Huddle creëer je gemakkelijk  jouw eigen  online platform. Hierop kan je al jouw digitale producten zoals e-books, video cursussen, audioprogramma’s en (pdf) bijlagen plaatsen en maak je jouw eigen complete  programma voor een ultieme beleving voor je klant.

trello

Trello

Trello is een mooie visuele tool waarmee je projecten, een workflow kan managen of taken kan volgen – alleen, samen of met een team. Ook kan Trello gekoppeld worden aan Mailblue om jouw potentiële klanten in kaart te brengen.

*Ter info: op deze pagina staan affiliatelinks verwerkt