Jij bent teveel tijd en energie kwijt aan terugkerende taken

Je houdt van je werk. Je wilt klanten met jouw kennis helpen, dát is wat je het liefste doet. Maar naast het helpen van je klanten, komt er een stuk meer kijken bij het runnen van jouw onderneming.

Want terwijl jij steeds meer klanten bedient, kosten een aantal taken je teveel tijd en energie. Technische taken vooral, waar jij helemaal niet mee bezig wilt zijn. 

Door al die programma’s, zie jij door de bomen het bos niet meer.

Je hebt verschillende programma’s geprobeerd die jouw onderneming zouden moeten versimpelen, maar ziet inmiddels door de bomen het bos niet meer. Laat staan de tijd die je ermee kwijt bent. Ellende!

Kan dit niet makkelijker? Sneller? Vraag jij jezelf vaker af, terwijl je weer bezig bent met het gehannes. 

Jij wilt gewoon doorpakken, de tijd besteden aan de dingen waar jij wél goed in bent. Waarvoor jij bent begonnen met je business. 

CLASINA LA VERGE

Hoe zou het zijn als…

Alles achter de schermen geregeld is. Van mailbeheer, betaalsystemen tot facturatie. Alles waardoor jij geen handmatige taken meer hoeft uit te voeren?

Het onboarden van klanten van A tot Z  geregeld is, en zij de optimale online ervaring hebben in jullie samenwerking.

Je iemand achter de hand hebt die dit voor je regelt en kunt bestoken met vragen? Die graag met je meedenkt, het liefst twee stappen vooruit?

Jij je kan focussen op de resultaten van je klanten en salesgesprekken waardoor veel meer tijd en ruimte is voor de groei van jouw bedrijf? 

Hoe werk ik met jou samen?

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een klik is, wat je graag wilt uitbesteden en of ik hierbij kan helpen. Uitbesteden is altijd maatwerk. Tenslotte is ieder bedrijf en iedere ondernemer anders.  Vandaar ook dit gesprek.

Is er een klik? Dan krijg je een strippenkaart. Deze is verkrijgbaar vanaf 5 uur. Zodra de betaling binnen is, ga ik direct voor je aan de slag.
Je mag de uren naar eigen inzicht inzetten.

Komen we er tijdens het gesprek achter dat ik geen 5 uur nodig zal hebben? Dan kunnen we ook werken met een
los uurtarief.

Boek dus een kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en de beste oplossing
voor jou! 

“WAAROM MOEILIJK DOEN, ALS HET SAMEN KAN?!”

Heel erg blij met de samenwerking met Clasina.

Ik wilde van Mailchimp overstappen naar Active Campaign maar had niet de tijd (en zin) om alles goed in te stellen en over te zetten. Daarnaast was ik op zoek naar iemand die daarna voor mij de automatiseringen kan instellen zodat ik mij op andere dingen kon focussen.

Vanaf het begin verliep alles met Clasina soepel, ze denkt fijn mee naar mogelijkheden en als ik zelf iets wil doen en ik kom er niet uit heb ik binnen no time antwoord. Clasina werkt snel en ik krijg altijd een duidelijke terugkoppeling terug. Blij mee!

Linda Dikken – webshop eigenaar & grafisch vormgever
Hebbers

 

Ik werk al bijna 2 jaar met Clasina en ze heeft mij supergoed ondersteund in mijn snelle groei.

Ze is ontzettend geduldig, straalt een soort rust uit en blijft zichzelf ontwikkelen waardoor ze altijd van toegevoegde waarde blijft voor mij en voor andere ondernemers.

Ze weet alles van ActiveCampaign en ik vind het heel fijn dat ik iemand heb om technische dingen, die mij afleiden van mijn core business, bij haar te kunnen droppen. Van online leeromgeving tot Facebook community tot wordpress, je kan bij alle technische stuff bij haar terecht.

En van haar mooie kinderen word ik ook blij  dus ik volg haar ook op Instagram

Esther Megens – Business Mentor
Brand Booster